Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 13.05.2013.
16:55
Beta A
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da jaz između vlasti u Beogradu i predstavnika naroda na Kosovu i Metohiji nije više "toliko dubok", ali da to ne znači da će Srbi na Kosovu lako prihvatiti primenu briselskog sporazuma.
Ponedeljak 13.05.2013.17:03
де де тома је иѕјавио да су ѕа њега сви западно од дрине босанци , тако ћеш и ти ту изјаву преиначита да су на космет "косовари" , само они твоји налогодавни да те стисну на оно место где би требало да ти стоје м()()да ...
Ponedeljak 13.05.2013.17:20
Izgleda da ima moć ubedjivanja....! Samo da pitam, šta će da budu, isto što i preostali Srbi u Hrvatskoj..., ili imaš neko bolji plan za njih ?
Ponedeljak 13.05.2013.19:12
...gospodine Vucicu,KiM je srbija, ako bi je Albanija silom otela od srbiju to bi se zvalo annex, ali posto je taj deo srbije silonm NATOa okupirana, nemoz se zvati (annaxatio)nego okupacija, toga radi, srbske vlasti(vi) (umesto annaxation) probate da KiM legalizujete kao nezavisno kosova republik, a sto ce srbija(pored veliko bogatstvo) izgubiti Kolevku vere i kuturu to vas slabi interesuje, jer Eu datim ili clanstvo vam je mnogo vaznije od svoju rodnu grudu.
Ponedeljak 13.05.2013.22:37
sns bi dobio ubedljivo ! Tamo gde su najcitaniji i najgledaniji mediji bljic, b52, rtsi, kuriri..samo totalni bankrot pomaze. Dok srbistan ne drmne glavom o dno, nece se moci roditi Nova Slobodna Srbija
Ponedeljak 13.05.2013.20:11
Истина је да је ово што се сада дешава од националног значаја, али ако је тако онда не треба да он тражи саосећање срба са севера према његовим напорима, баш се насекирао, рекло би се да има и важнија посла да заврши, а Косово онако успут, између редова, у мимоходу.. да покаже да је државник и да се заузме и за Србију мало да не јури те рокове Европске уније.
Ponedeljak 13.05.2013.20:41
...nece biti kosovari, jer ce ih siptari silom oterati sa svja vekovna ognjista, a vi TiTove jajare, ne kazete istinu, da nato sile momogu annax-sirati/oteti KiM.nego preko vas (prodane duse) probaju da sama srbija siptarima odobri da na deo srbiije stvaraju nezavisnu drzavuy...kazite istinu Bog ce vas oslobodi djavolske udice.
Ponedeljak 13.05.2013.21:36
Kako bi taj narod mogao da bude ubedjen u iskrenost vlade i podpredsednika, kada na jednoj strani trazite uporno da prihvate sporazum jer nije moglo drugacije a na drugoj dajete izjave da Srbija 100% dobija datum za pregovore ili moramo u Evropu po svaku cenu ili pak prisutno staro pravilo da Evropa nema alternativu isticete gromoglasno. Pa ko ce vam onda poverovati od Kosovskih Srba da ih niste prodali za datum a i dobar deo gradjana koje interesuje buducnost ove zemlje brine sta to radite. S,obzirom u kavom je stanju Evropa a i izjave da se nece siriti jedno vreme ,dovode u sumnju pravi smer kretanja vase politike a samim tim i razlog tolikog insistiranja koji skoro da samo govori o nameri
Ponedeljak 13.05.2013.23:42
"Smer kretanja njihove politike" je: Ponudi raji datum kad nemas nista bolje, zaduzi se i isplati plate svojim glasacima, uhapsi par njih da ima o cem rezimski bljic i kurir i b52 da pisu, obecaj investicije, pusti farmu i brata da raja uziva itd Jedina nada kod glasaca-rezimlija citaoca bljica i b52 je ulazak u EU i onda ce odmah da zive bolje i imaju svi plate po 2000evra.. Iznenadice se mnogi rezultatima izbora za EU dogodine u maju..Bice to pocetak demontiranja EU gde jedni rade a drugi se slade..Bilo je lepo dok je trajalo al nece jos za dugo.. Srbi moraju da RADE da bi ziveli bolje !!! Na mufte, gzove, prevaru, kredite vise ne ide.. I dobro da je tako
Ponedeljak 13.05.2013.22:29
Pretesko je breme, koje si na sebe prihvatio. Ti si politiku ucio od Majstora koji poznaje i nauku i ulicu..i sirotinju i gospodu..i raju i narod. Izdao si svog ucitelja pre nego si sazreo da vodis mesnu zajednicu a kamoli drzavu. Skolovanjem se ne stice obrazovanje a kretanjem u istim krugovima u Srbiji ne stice se iskustvo za pregovaranje sa belosvetskim prevarantima i skolom gde se beclije skoluju. Ostavi se zaludne rabote koja ti ne ide.. zbog svoje dece i ostatka Srba. Sve sto znate je da rasprodajete, igrate se hapsenja i izdajete. Ti si dobio samo 15% glasova partijskih aktivista i antiDS u Srbiji tj 9% glasova svih Srba na ovom svetu..Nemas ti prava nista bitno da odlucujes !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)